Wat is de waarde van jouw woning?

De waarde van je woning wordt bepaald door de marktomstandigheden en de woning zelf. De omgeving van de woning, de staat van onderhoud, de indeling van de woonruimtes, de grootte van het perceel en de inrichting van de woning bepalen de waarde daarvan in de huidige woningmarkt.

Hoe gaat zo’n waardebepaling in zijn werk?

Na het maken van een afspraak komen we langs om de woning te bekijken. We maken samen een rondje door het huis en nemen alle bijzonderheden door. Zorg dat je zoveel mogelijk gegevens over de woning voorhanden hebt. Hoe meer details, hoe preciezer wij de waarde kunnen bepalen. De waardebepaling duurt circa 60 tot 90 minuten.

Hoe lang is een waardebepaling geldig?

Waardebepalingen en taxaties zijn momentopnames. Het is de waarde van de woning als deze nu in verkoop komt. Als je het huis bijvoorbeeld een half jaar later pas in verkoop zet, kan de waarde anders zijn. Hebben we eerder een waardebepaling voor je gedaan, bel dan voor een update. Ook deze is gratis en vrijblijvend.

Ik wil graag een waardebepaling

Verhuizen?
Gratis waardebepaling én Hypotheekgesprek!

Huffmeijer & Van Soest, makelaardij en meer!

Kies je voor Huffmeijer & Van Soest makelaardij dan kies je voor:

  • de beste prijs en voorwaarden voor je woning
  • persoonlijke service en betrokkenheid
  • bereikbaarheid in de avond en op zaterdag
  • alles geregeld 

Wij bieden niet alleen makelaarsdiensten maar we kunnen ook je hypotheek regelen. Wij zijn namelijk ook erkend hypotheekadviseur.

direct zicht op je verhuismogelijkheden

Wij kunnen tegelijkertijd met de waardebepaling inzicht geven in jouw financiële mogelijkheden voor de aankoop van een ander huis en de daarbij behorende maandlasten.

Maak ook gebruik van de kennis en ervaring van makelaardij én hypotheekadvies. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen je graag in het gehele proces van verhuizen.

Maak een afspraak voor een waardebepaling & hypotheekgesprek en ontdek de voordelen!

Scroll naar boven